herenarmband zwarte obsidiaan en Amerikaans howliet
herenarmband zwarte obsidiaan en Amerikaans howliet
0 Review | Review toevoegen
herenarmband zwarte obsidiaan en Amerikaans howliet, De armband wordt geleverd in een juwelendoosje

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 9,50
€ 8,07
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Obsidiaan stimuleert persoonlijke ontwikkeling door (zelf)inzicht te geven. het brengt de waarheid, de kern of oorzaak van dingen en emoties naar boven. De steen vermindert angst, blokkades, trauma's en beperkende gedrags- en denkpatronen. Obsidiaan neemt negatieve energie uit de omgeving zoals straling op. Het verscherpt de zintuigen.

Howliet werkt kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. De steen helpt de drager woede en boosheid onder controle te krijgen en om minder kritisch te zijn. Het bevordert ambitie maar ook geduld, versterkt het geheugen en maakt leergiering. De steen heeft een positieve werking op slaapproblemen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!


 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.