Citrien (verhit) armband en ketting - set
Citrien (verhit) armband en ketting - set
0 Review | Review toevoegen
Citrien (verhit) split armband en ketting - set

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 12,95
€ 7,77
Prijs per set

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
citrien (verhit) split armband en ketting - set 

Citrien is een hartverwarmende steen die je vrolijk stemt. De steen staat voor openheid, levenslust, levensmoed en vitaliteit. Ook kan de steen je zelfvertrouwen een boost geven. De steen voorkomt faalangst en zwaarmoedigheid. Daarnaast vergroot de steen je concentratievermogen en werkt hij heilzaam bij zenuwen, maag, milt en alvleesklier.

Citrien wordt vaak gemaakt door het zelf branden/ verhitten van Amethist. Door Amethist op hoge temperatuur te verhitten wordt hij donkergeel. Hierdoor zijn de eigenschappen in vergelijking met de natuurlijke soort iets minder sterk.  De echte natuurlijke citrien heeft op natuurlijke wijze zijn gouden kleur gekregen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.